Veckans helgfråga

e36b1-fotoflexer_photo4

Och så är det torsdag. Idag funderar Mia på om mäns och kvinnors läsning ser olika ut.

Jag spinner lite vidare på förra veckans fråga och undrar lite om män och kvinnors läsande, ser det olika ut. Läser män på ett annat sätt, andra böcker, mer aktuellt eller?

Oj, hur ska jag veta hur män läser? I vår familj gillar män deckare mer än kvinnor gör. Men så långt gående slutsatser går det nog inte att dra av de två vuxna personerna i familjen.. Sönerna kanske tenderar läsa lite mer fackböcker är vad jag gör. Och om man antar att vår familj då är representativ för alla, så är det också så att män gillar att lyssna på ljudböcker mer än vad kvinnor gör. Men igen, ”kvinnor” i det här fallet är ju bara jag..

book-clipart-3-tn

Bonusfråga: Hur motionerar du?

I ett par år har jag boxats en gång i veckan, men nu i vår har jag haft lite för mycket att göra, så det är inte många gånger jag varit på boxningen tyvärr. Istället har lilla pepparkakspojken och jag börjat gå på gym några gånger i veckan. Det är en jättebra tjej som äger och jobbar på gymmet, så hon har visat oss lite vettiga saker att börja med- vi var båda nybörjare i januari. En annan sak jag tycker om är att simma. Både boxning och simning är superbra för axlarna, jag har ju haft kontorsjobb i hela mitt liv, och så här som fyrtioplus får jag så lov att tänka på att hålla axlar, nacke och rygg i skick.

images8mk6qt03

När vädret blir bättre gillar jag cykling och promenader, men jag har aldrig varit bra på att springa så sånt sysslar jag inte med. Och när vädret är extremt bra på vintern blir det någon skidtur också. Fast just nu skulle jag bara vilja glömma att det finns snö, och satsa mer på cykelturer och vår!

img_20180505_191507285153451.jpg

 

from BOKHYLLAN I PEPPARKAKSHUSET https://pepparkaksbokhyllan.wordpress.com/2019/03/14/veckans-helgfraga-8/
via sidor som bodycontact

Go Top